Familia Alexandrei Măceşanu, reacţie şocantă după reconstituirea morţii copilei: "Şi-au mai bătut încă o dată joc"

Familia Alexandrei Măceşanu, reacţie şocantă după reconstituirea morţii copilei: "Şi-au mai bătut încă o dată joc" © spynews.ro

Procurorii DIICOT, împreună cu Gheorghe Dincă, au refăcut luni, 16 septembrie, traseul pe care inculpatul l-a avut pe 25 iulie, atunci când susţine că ar fi ucis-o pe Alexandra Măceşanu. Părinţii adolescentei nu au participat la reconstituire, deşi aveau dreptul. Alexandru Cumpănaşu tună şi fulgeră decizia autorităţilor!

Familia Alexandrei Măceşanu este revoltată de reconstituirea făcută de procurorii DIICOT. Alexandru Cumpănaşu a transmis că "experimentul" din curtea lui Gheorghe Dincă privind butoiul şi presupusa ardere a trupului Alexandrei este o bătaie de joc, mai ales că, familia a cerut efectuarea în aceleaşi condiţii deschise de Dincă, cu aceleaşi materiale pe care acesta a susţinut că le-a folosit.

Astfel, Alexandru Cumpănaşu consideră că procurorii şi-au mai bătut încă o dată joc de familia adolescentei. De altfel, tot ce şi-ar dori apropiaţii Alexandrei Măceşanu este să afle dacă în acel butoi putea fi, într-adevăr, ars un corp uman. Aspect care, până acum, a rămas nelămurit.

"Astăzi, procurorii DIICOT au continuat mascarada! Au continuat să îl plimbe pe Dincă dupa pofta inimii. Ceea ce m-a revoltat şi mă revoltă însa ingrozitor atât pe mine cât şi pe părinţii Alexandrei este bătaia de joc de "experiment/expertiză" din curtea lui Dincă privind presupusa ardere a corpului Alexandrei.

Pentru acest aşa zis experiment aceştia au folosit un manechin din poliester şi niciunul din elementele descrise de Dinca pentru ardere. NOI am cerut în scris altceva: efectuarea unui experiment în aceleaşi condiţii descrise de Dincă. Dacă tot merg pe omor.

Astăzi, procurorii şi-au mai bătut încă o data joc de familia noastră! Nu am cuvinte să descriu penibilul acestei situaşii. Reiteram solicitarea către procurori de a face o expertiză aşa cum trebuie!!! De a putea dovedi că în acel recipient putea fi cu adevărat ars un corp uman, că putea să se atingă temperatura necesară, etc. Îmi este jenă de această justiţie", a transmis Alexandru Cumpănaşu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro