Familia Luizei Melencu se revoltă, după ce a fost monitorizată de DIICOT: "Am devenit din părţi vătămate suspecţi"

Familia Luizei Melencu se revoltă, acum după ce a aflat că, pe perioadă anchetei, procurorii de la DIICOT i-au informat că au fost interceptaţi în dosarul Caracal.

„Am înțeles că ne-ar fi plantat și o cameră de luat vederi. S-a întâmplat în urmă cu vreo trei luni, când au venit de la Craiova să ridice lucrurile Luizei. Atunci ar fi avut timp să planteze microfoanele și acele camere. DIICOT în loc să-i urmărească pe complicii lui Dincă... am devenit din părți vătămate suspecți”, a spus Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, conform antena3.ro. 

Cât despre rechizitoriul întocmit de procurorii DIICOT, bunicul Luizei aduce acuzaţii grave şi susţine că totul a fost aranjat.

„Totul a fost aranjat. Convorbirea dintre Dincă și acel deținut. Nu se puteau obține acele informații, a fost o mânărie a DIICOT.

Dosarul se află la judecătorie, așteptăm să vedem cum se pronunță judecătorul”, a mai spus Stelian Iordache.

Afirmaţiile bunicului vin după ce Gheorghe Dincă i-a povestit unui coleg de celulă, care era poliţist sub acoperire, că, iniţial, a vrut să arunce trupul Luizei în Olt, dar s-a răzgândit şi a decis să o ardă în curtea casei.

Acum, DIICOT l-a trimis în judecată pe Gheorghe Dincă pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre, fiind acuzat că le-a ucis pe Luiza Melencu, dar şi pe Alexandra Măceşeanu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro