Familia nu l-a mai primit acasă. Un vrâncean întors din Italia, gonit la spital de teama coronavirusului

Un vrâncean întors din Italia, gonit la spital de teama coronavirusului © Arhiva

Epidemia de coronavirus din Italia a speriat pe toată lumea. Într-un timp extrem de scurt, Italia a devenit a patra cea mai afectată ţară de virusul din China.

Regiunile cele mai afectate de coronavirus din Italia sunt extrem de populate de români, aşa se face că autorităţile sunt în alertă pentru ca nu cumva virusul ucigaş să ajungă şi în ţara noastră. De asemenea şi oamenii sunt extrem de speriaţi.

Pentru că mulţi români se întorc din Italia, prietenii şi rudele acestora sunt extrem de îngrijoraţi ca nu cumva cei întorşi acasă să fi contactat virusul din China, pe care să îl răspândească şi în ţara noastră.

Recent un român din Vrancea nu a fost primit acasă de teamă că este infectat cu coronavirus. Familia bărbatului care s-a întors dintr-o zona afectată de coronavirus nu a fost primit în sânul familiei. Rudele acestuia l-au gonit de acasă şi l-au trimis la spital pentru a se asigură că nu a contactat coronavirusul.

Omul din comuna Cîmpuri nu a avut de ales şi a mers la spital. Deşi credea că va fi primit cu braţele deschise de familie, rudele nici nu au vrut să audă de întoarcerea acestuia.

Omul a plecat de acasă, gonit fiind şi a mers direct la Spitalul Sfântul Pantelimon din Focşani.

După ce s-a prezentat la unitatea medicală susţinând că s-a întors recent din Italia, bărbatul a fost internat la Secţia Boli Infecţioase a spitalului.

După efectuarea testelor, medicul epidemiolog care l-a testat pe bărbatul întors recent din Italia a decis că acesta nu prezintă simptomele specifice virusul ucigaş din China.

În urma testării, medicii au decis că bărbatul în vârstă de 43 de ani să fie izolat la domiciliu din Câmpuri. De asemenea acesta va fi supravegheat de către un medic al Direcţiei de Sănătate Publică Vrancea pe o perioadă de 14 zile. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro