Familia Regală a României, în doliu! Paul Bandram, vărul primar al Regelui Mihai, a murit

Familia Regală a României, în doliu! Paul Bandram, vărul primar al Regelui Mihai, a murit © Facebook

Familia Regală a României este în doliu! Paul Bandram, vărul primar al Regelui Mihai, a murit la vârsta de 72 de ani. Anunțul făcut de Casa Regală a adus reacții sfâșietoare. 

Paul Bandram, vărul primar al Regelui Mihai, s-a stins din viață la vârsta de 72 de ani. Anunţul a fost făcut chiar de Casa Regală.

„Majestatea Sa Custodele Coroanei a aflat cu mare tristeţe trecerea la cele veşnice a celui mai tânăr dintre verii primari ai Regelui Mihai I, Paul Bandram”, se arată în mesajul transmis de Casa Regală pe site-ul oficial. 

Potrivit celor adăugate de Casa Regală, Paul Bandram a fost fiul Alteţei Sale Regale Principesa Ecaterina a Greciei şi Danemarcei, sora mezină a Reginei-Mamă Elena şi a lui Richard Brandram, ofiţer în Armata Marii Britanii. 

Acesta s-a născut la 1 aprilie 1948 şi a profesat întreaga sa viaţă în City of London, în domeniul financiar şi bancar.

„Majestatea Sa Margareta și surorile sale au cunoscut bine pe vărul tatălui lor, care era apropiat ca vârstă de primele fiice ale regelui, Margareta și Elena. Paul Brandram a fost adesea invitat de mătușa sa, Regina-Mamă Elena, la Villa Sparta de la Florența, ocazii cu care se revedea cu Regele Mihai, Regina Ana și întreaga familie. Majestatea Sa Margareta, care a locuit la Villa Sparta, a petrecut vacanțele împreună cu Principesa Ecaterina și fiul ei, Paul”, a mai menționat Casa Regală.

Paul Brandram rămâne în amintirea tuturor ca o personalitate discretă, generoasă și profund legată de familie.

„Majestatea Sa și Principele Radu au trimis o scrisoare de condoleanțe soției celui dispărut, dna Katherine Brandram. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a informat Casa Regală.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro