Ce decizie a luat familia lui Tudor Niream. Totul s-a întâmplat la doar câteva zile de la înmormântare

Ce decizie a luat familia lui Tudor Niream. Totul s-a întâmplat la doar câteva zile de la înmormântare © Facebook

Durere fără margini pentru familia și apropiații lui Tudor Niream. Familia băiatului găsit mort în lacul Vârșolt a luat o decizie de ultim moment, la doar câteva zile de la înmormântarea acestuia. 

Familia lui Tudor Niream, băiatul de 15 ani găsit mort în lacul Vârșolt a transmis pe Facebook un mesaj emoționant și a luat o decizie de ultim moment.

„Mulțimile au plecat, obrajii lăcrimați s-au uscat iar pe muntele de coroane din Zalău a căzut o brumă de Februarie. Familia lui Tudor își exprimă recunoștința și extinde mii de mulțumiri tuturor persoanelor care s-au implicat pozitiv atât trupește cât și sufletește în acest caz. Părinții au decis să ia o pauză din mediul online și rog lumea să le respecte decizia”, este mesajul postat de unchiul lui Tudor Niream. 

Tudor Niream, dispărut de două luni, a fost găsit mort

Vă reamintim că Tudor Niream, un adolescent de 15 ani, a fost dat dispărut și căutat timp de două luni de familia disperată. Băiatul a fost găsit, mort, în lacul de acumulare de la Vârșolț. Ultima oară a fost văzut la casa bunicilor, cărora le-a spus că pleacă să facă o plimbare.

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro