Declaraţiile unui martor spulberă tot! Familia lui Gheorghe Dincă s-ar fi reunit înainte de răpirea Alexandrei

Declaraţiile unui martor spulberă tot! Familia lui Gheorghe Dincă s-ar fi reunit înainte de răpirea Alexandrei © Arhiva

Apar noi informații controversate în cazul Caracal. Unul dintre apropiații Gheorghe Dincă susține că familia acestuia s-ar fi reunit, cu doar o zi înainte ca Alexandra Măceșanu să fie răpită.

Un apropiat susține că s-a întâlnit cu fiul lui Gheorghe Dincă, Dan, la un supermarket, dar în Caracal se afla și sora acestuia. Lucru destul de bizar pentru că inițial s-a spus că Gheorghe Dincă nu avea o relație foarte bună cu soția și copiii săi.

"M-am întâlnit cu unul dintre băieți, cu Dan, la un supermarket în Caracal și eu, fiind apropiat familiei lui Dincă, am întrebat ce face taică-său, am întrebat de el, de soția lui și l-am întrebat de familie. Mi-a zis că tatăl lui e bine și stă acasă. Asta înseamnă că familia lui era acasă. Eu m-am întâlnit cu el în supermarket marți. L-am întrebat de Alina, de soția lui, că e în Italia. Părea grăbit într-un fel. Mi se pare că era și cu sora lui undeva, erau împreună pentru că el era foarte grăbit să se întâlnească cu sora lui. La supermarket era singur, în schimb, o aștepta și pe sora lui", a declarat bărbatul, la Antena 3. 

Cum explică Gheorghe Dincă prezența oaselor din curtea lui

În primele zile de anchetă, oamenii legii au scos din curtea lui Gheorghe Dincă foarte multe fragmente osoase. Criminalul din Caracal a fost întrebat cum motivează toate aceste oase, iar acesta a explicat că obișnuia să le păstreze pentru a hrăni animalele din curte.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro