Familia Adrianei, fetiţa de 11 ani omorâtă, nu crede că olandezul s-a sinucis. "Sunt aberaţii, vrem dovezi"

Familia Adrianei, fetiţa de 11 ani omorâtă, nu crede că olandezul s-a sinucis. "Sunt aberaţii, vrem dovezi" © Captură

Au fost cele mai grele momente, azi, la Gura Şutii, unde Adriana Mihaela a fost condusă pe ultimul drum. Rudele fetiţei, colegii de clasă şi zeci de oameni care au fost răvăşiţi de tragedia micuţei, au venit să îşi ia adio. Mama ei, Angela Stoica, şi-a urlat durerea şi disperarea şi cere să se facă dreptate. Femeia este convinsă că olandezul nu s-a sinucis, aşa cum susţin autorităţile şi spune că urmele găsite pe trupul copilei sunt suspecte.

Familia fetiţei ucisă nu crede că olandezul s-a sinucis

Deşi autorităţile au precizat că olandezul care a ucis-o pe fetiţa de 11 de ani şi-a pus capăt zilelor, părinţii şi fratele său nu sunt de aceeaşi părere. Într-o intervenţie la Acces Direct, familia fetiţei a precizat că nu crede că cel care a ucis copila este mort pentru că, spune mama fetei, nu ar fi prima dată când atacatorul anunţă că se sinucide.

"Să se facă dreptate, că mi-au ucis un copilaş. Nu este adevărat că s-a sinucis. Sunt aberaţii. El a mai spus că l-a călcat trenul, că nu ştiu ce a făcut. Şi nu este adevărat că s-a sinucis. Nu am fost anunţată de nimeni. Vrem dovezi", a spus mama fetei.

În plus, părinţii fetiţei spun că pe trupul său au fost găsite urme suspecte, ceea ce le dă de gândit. "Am văzut urme suspecte pe trupul fetei. Ni s-a spus că nu putem să ne uităm la ea, era bandajată. Doar mâinile se vedeau", a spus mama fetiţei.

Mihaela a fost condusă pe ultimul drum

Joi, în jurul orei 13, cortegiul funerar a plecat de la casa familiei Adrianei Mihaela Fieraru. Zeci de oameni au venit să o conducă pe fetiţa de 11 ani pe ultimul drum şi să fie alături de familie. Printre aceştia s-au numărat copii, colegi de şcoală ai Adrianei, care şi-au făcut şi tricouri cu poza fetei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro