Fericire în familia Ioanei Condea, la 10 luni de la moartea ei! Mama ei a făcut anunţul

+2 click pentru
galerie

Fericire în familia Ioanei Condea, la 10 luni de la moartea ei! Mama ei a făcut anunţul © Facebook

Au trecut aproximativ zece luni de când Ioana Condea s-a stins din viaţă, pe un pat de spital din Germania. După mulţi ani de chin, tânăra nu a mai putut lupta. A lăsat în familia ei o durere de nedescris. Băieţelul Ioanei nu înţelege ce s-a întâmplat cu mama lui.

În urmă cu aproape o săptămână ar fi fost ziua de naştere a Ioanei Condea. Ar fi împlinit 25 de ani, însă familia nu a mai putut să o sărbătorească. Din fericire, băieţelul Ioanei a rămas cu bunicii şi le aduce zâmbetul pe buze în fiecare zi. Aşadar, pentru a-i face o surpriză, chiar de ziua mamei lui i-au cumpărat un câine.

"Noul membru al familiei, jucăria lui David❤❤❤", a transmis mama Ioanei Condea pe reţelele de socializare. 

De asemenea, în aceeaşi zi mama Ioanei Condea a transmis un mesaj sfâşietor. A fost prima aniversare a Ioanei, după ce a pierdut lupta. "Azi e despre tine sufletul lui îngerul meu, azi sunt 25 de ani de când te-am ținut prima data la pieptul meu, te iubesc necondiționat până la ultima răsuflare a mea, la mulți ani eterni îngerul lui mami❤❤❤❤❤❤💋💋💋💋💋💋💋🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹", a scris mama Ioanei Condea. 

Vă reamintim că Ioana Condea a murit în luna ianuarie, într-un spital din Germania. Aceasta se afla acolo de mai bine de patru ani, după ce fusese în comă, bătută crunt de un proxenet. "Cauza decesului a fost una poate bizară, dar extrem de reală. Coastele de pe partea dreaptă i s-au tasat încet, încet, până când s-au rupt de tot și Ioana nu a mai putut respira! Atunci, a fost finalul”, a spus o persoană apropiată Ioanei, după ce aceasta a murit. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest