Familia poliţistului care nu a reperat-o pe Alexandra Măceşanu, deşi au vorbit 20 de minute, stă la câteva sute de metri de casa groazei

Familia poliţistului care nu a reperat-o pe Alexandra Măceşanu, deşi au vorbit 20 de minute, stă la câteva sute de metri de casa groazei © arhivă

Ies la iveală detalii şocante în cazul Caracal. La începutul anchetei, în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora a existat o convorbire de 20 de minute cu Alexandra Măceşanu. Însă, la 112, Alexandra a sunat de trei ori şi niciuna dintre discuţii nu a durat atât. De fapt, timp de 20 de minute, un cadru MAI a vorbit cu ea, de pe telefonul personal. 

Înainte să se afle că Alexandra Măceşanu a sunat de trei ori la 112 şi niciuna dintre convorbiri nu a durat 20 de minute, au apărut informaţii venite de la surse MAI care spuneau că tânăra a vorbit preţ de atât timp cu autorităţile.

Adevărul este că acea discuţie de 20 de minute, Alexandra Măceşanu a purtat-o cu un poliţist din Caracal, Constantin Pistol. Agentul, care se afla pe teren, a sunat-o de pe telefonul personal, încercând se repereze casa lui Dincă. Alexandra Măceşanu i-a spus acestuia cum arată răpitorul: un bărbat masiv, în vârstă, cu ochii albaştri. 

Constantin Pistol a făcut un raport în care a explicat cele spune de copilă. Însă, după 20 de minute petrecute în telefon cu Alexandra, Constantin Pistol nu a putut repera casa groazei. Vineri, o informaţie bombă schimbă tot! 

"Ciudat este că Constantin Pistol, polițistul, are familia exact la intrarea în cartierul Bold, foarte aproape de casa lui Dincă, dar nu a recunoscut traseul din ceea ce i-a relatat Alexandra", a declarat o sursă judiciară pentru Libertatea.

Coincidenţă?! Potrivit aceleaşi surse, Alexandru Cumpănaşu a stat în gazdă la familia poliţistului Pistol, pe vremea când era în liceu. Într-adevăr, unchiul Alexandrei Măceşanu a spus că, timp de trei săptămâni, a locuit acolo. Atunci, erau prieteni de familie. Astăzi, Cumpănaşu spune nici nu i se mai răspunde la telefon. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro