Disperare în familiile fetelor moarte în accidentul de la Jibou! A fost lansat un apel public

Disperare în familia fetelor moarte în accidentul de la Jibou! A fost lansat un apel public © arhivă

Este disperare în familia celor patru fete care au murit anul trecut în accidentul de la Jibou. Familiile fetelor lansează un apel disperat deoarece parchetul a întors dosarul pentru a fi căutați martori.

În accidentul de pe data de 17 mai anul trecut, de la Jibou, au murit patru studente din cauză că șoferița nu s-ar fi asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată. Cele patru tinere au murit pe loc, iar tânăra de la volan a fost dusă la spital.

Familiile fetelor susțin că nici astăzi nu își găsesc liniștea, deoarece dosarul nu s-a încheiat. Mădălina Dascăl, avocata familiilor, a lansat un apel public pentru a găsi posibil martori ai accidentului grav de atunci.

"Deși la momentul producerii accidentului au existat în mediul virtual zeci de persoane care au acuzat funcționarea necorespunzătoare a semnalelor acustice și luminoase de la nivelul căii ferate din Jibou, până în ziua de astăzi nu s-a găsit nici un martor care să fi putut oferi informații relevante asupra acestor afirmații.

Mai mult decât atât, aceleași acuze cu privire la funcționarea necorespunzătoare a semnalelor de la aceeași cale ferată continuă să apară în mediul public chiar și acum, după mai bine de un an de la accidentul din Jibou", a spus avocata. 

Sanda Ungur, șoferița, a fost singura supraviețuitoare. A fost pedepsită la trei ani de închisoare cu suspendare cu o perioadă de supraveghere de patru ani. Decizia a fost atacată de Curtea de Apel Cluj. Așadar, Sanda Ungur urmează să fie din nou judecată. 

Familiile îndurerate au spus că este o pedeapsă prea mică, atunci când judecătorii au decis ca Sanda Ungur să primească trei ani de închisoare cu suspendare. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro