Farmec Cluj ar putea începe producția de biocide. Anunțul făcut de ministrul economiei

Farmec Cluj ar putea începe producția de biocide © Pixabay

În plină pandemie de coronavirus, când țara noastră are tot mai mare nevoie de măști, combinezoane, aparatură, dar și biocide. Pentru a veni în ajutor și pentru a combate virusul Covid-19, tot mai mulți producători români își modifică sau achiziționează noi linii de producție.

Printre aceștia se numără și cel mai mare producător de cosmetice, Farmec Cluj. Firma de cosmetice va începe producția de biocide. Reprezentanții firmei au depus deja o cerere pentru a produce biocide.

Fabrica de cosmetice de la Cluj urmează să primească autorizație de la Ministrul Sănătății, apoi să înceapă producerea de biocide de care România are acum atâta nevoie.

"Cel mai mare producător de cosmetice a solicitat Ministerului Sănătăţii aprobare şi o va obţine azi sau mâine pentru deschiderea unei linii de producţie de biocide la Cluj. Este vorba de producătorul de la Cluj (Farmec Cluj - n. r.) şi cred că împreună cu aceştia vom rezolva şi problema biocidelor în România", a declarant Virgil Popescu, ministrul Economiei, conform Digi24.

Până în acest moment, pentru că nu mai avem nicio fabrică care să producă biocide, România doar importă astfel de produse.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro