O fată de 14 din Mangalia şi-a înscenat răpirea! A pus pe drumuri zeci de poliţişti dintr-un motiv şocant

O fată de 14 din Mangalia şi-a înscenat răpirea! A pus pe drumuri zeci de poliţişti dintr-un motiv şocant © Fotografie simbol: arhivă

O adolescentă în vârstă de 14 ani din Mangalia şi-a înscenat răpirea dintr-un motiv halucinant. Tânăra a pus pe drumul zeci de poliţişti, după ce a dat inclusiv detalii despre "răpitor" şi autoturismul acestuia.

Totul s-a întâmplat marţi, 6 august, în Mangalia. Mama fetei a sunat la 112 pentru a spune că fiica ei a fost răpită de un bărbat necunoscut şi apoi abandonată pe un câmp de la marginea localităţii. 

„La data de 6 august, în jurul orei 18.40, polițiștii din Mangalia au fost sesizați prin 112 de către o femeie de 29 de ani, cu privire la faptul ca fiica sa, în vârstă de 14 ani, ar fi fost răpită de un bărbat necunoscut și, ulterior, abandonată pe un câmp de la marginea localității. Apelanta a mai specificat faptul că minora a revenit la domiciliu, iar împreună se vor deplasa la sediul Postului de Poliție Tuzla pentru a reclama cele întâmplate”, au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

Găsită teafără, adolescenta a fost audiată în prezenţa mamei. Atunci a dat detalii despre răpitor şi autoturismul acestuia, ulterior fiind refăcut traseul spus de ea. Zeci de poliţişti au fost implicaţi ore în şir pentru această anchetă.

După câteva ore, minora a declarat că totul a fost o minciună. "În fapt, minora a recunoscut că ar fi întârziat acasă, iar pentru a nu fi trasă la răspundere și certată de mama sa, fiind influențată de cercul de prieteni cu care și-ar fi petrecut timpul, ar fi înscenat răpirea", au mai spus poliţiştii. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro