Fata de 15 ani din Mehedinți, dispărută! Aida este căutată peste tot

Fata de 15 ani din Mehedinți, dispărută! Aida este căutată peste tot © news.ro

Este alertă în Mehedinți, în localitatea Tâmna. O adolescentă în vâstă de 15 ani este dispărută și dată în urmărire la nivel național, dar și în consemn la frontieră.

Aida Feleagă a plecat de acasă sâmbătă dimineață și nimeni nu a mai văzut-o de atunci. Mama fetei a mers de urgență la poliția din Strehaia, în jurul orei 15:30, acolo unde a cerut ajutor.

A fost instituită de urgență măsura consemnului la frontiera de stat pe lângă urmărirea la nivel național. 

Semnalmente Aida Feleagă: ochi căprui, păr șaten, lung, aproximativ 60 de kilograme. Când a plecat de acasă purta pantaloni scurți de culoare albastră, un tricou albastru cu dantelă și papuci albi.

Autoritățile cer sprijinul oamenilor. Oricine are detalii despre Aida Feleagă este rugat să sune la 112! 

Româncă dispărută fără urmă în Elveţia

Alina, o româncă de 35 de ani este dispărută fără urmă în Elveţia, acolo unde se afla încă din anul 2014. Despre ea nu se mai ştie nimic din vara anului trecut, atunci când a vorbit la telefon cu mama ei. Alina Munteanu are aproximativ 170 cm, corpolenţă slabă, păr negru, cu extensii până la nivelul umerilor, ochii căprui, iar ca semn particular prezenta o cicatrice la subraţul stâng. 

Mama ei este îngrijorată şi speră că cineva ştie ceva de fiica ei. Femeia a apelat la ajutorul oamenilor legii, iar aceştia, îi roagă pe toţi cetăţenii care ar putea avea informaţii cu privire la Alina Munteanu să anunţe de urgenţă la 112 sau la cea mai apropiată secţie de poliţie.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro