Coincidență stranie! O altă fată din Caracal a dispărut în 1999, după ce a luat o mașină la ocazie

Concidență stranie! O altă fata din Caracal a dispărut în 1999, după ce a luat o mașină la ocazie © Facebook

Ies la iveală similarități șocante cu privire la cazul crimelor din Caracal. O altă fată a dispărut tot în acea localitate, în urmă cu 20 de ani.

Geanina a dispărut în anul 1999, pe când avea doar 19 ani, după ce a luat o mașină la ocazie. De atunci nimeni nu a mai auzit nimic despre ea, potrivit Poliției Române. Tot ca în cazul Mihaelei Luiza și a Alexandrei, apropiații Geaninei Geneș au primit un telefon în care rudele au fost informați că fata este plecată în străinătate, conform observator.tv.

Klaus Iohannis a reacționat în cazul crimelor din Caracal

De asemenea, Klaus Iohannis a avut o nouă intervenție în cazul care a șocat întreaga Românie! Președintele țării a transmis că demisiile celor care au gestionat greșit situația sunt obligatorii.

”Președintele României subliniază că demisiile tuturor celor care au gestionat greșit acest caz, cu urmări atât de dramatice, sunt obligatorii. Pentru garantarea siguranței românilor și pentru a preîntâmpina situații similare, demisiile nu sunt însă nici pe departe suficiente. Atât timp cât corupția, incompetența, promovarea pe alte criterii decât profesionalismul vor fi încurajate de unii decidenți politici, întreaga societate va avea de suferit. Pentru ca astfel de drame precum cea de la Caracal să nu se mai repete, este esențială și eliminarea acestor cauze profunde care au făcut-o posibilă”, este comunicatul transmis de președinție. 

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro