O fată din Vaslui, batjocorită de tatăl vitreg, trimisă de polițiști să locuiască în aceeași casă cu agresorul

O fată din Vaslui, batjocorită de tatăl vitreg, trimisă de polițiști să locuiască în aceeași casă cu agresorul © Arhiva

O adolescentă din Vaslui a raportat la Poliție faptul că a fost batjocorită de tatal său vitreg. Oamenii legii au deschis o anchetă, însă au lăsat-o pe fata să locuiască în aceeași casă cu cel care a agresat-o.

Adolescenta, în vârsta de 15 ani, locuiește împreună cu mama și tatăl vitreg în comuna Grivița. Mama a fost și cea care i-a alertat pe polițiști în privința faptului că soțul său a abuzat-o pe fiica ei.

"Se fac cercetări într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de viol. În cauză a fost identificată o persoană bănuită de comiterea faptei şi se continuă cercetările", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Vaslui.

Adolescenta ar fi fost nevoită să se întoarcă în casa respectivă, care aparține tatălui vitreg. Mama spune că nu au alt loc în care să locuiască, scrie Mediafax. 

Și DGASPC a reacționat în privința acestui caz șocant

Mama adolescentei bajocorite ar fi refuzat intervenția reprezentaților DGASPC în acest caz, motiv pentru care aceștia fac propria anchetă. "Momentan nu avem acces la informaţiile de la Medicina Legală, colegii noştri au primit informaţii preliminare şi urmează a se stabili planul de măsuri", a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui.


facebook whatsapp twitter pinterest