Două ieşence bete şi bătute de concubini au ajuns la spital. Una dintre ele era scoasă recent din ştreang

Două ieşence bete şi bătute de concubini au ajuns la spital. Una dintre ele era scoasă recent din ştreang © Foto simbol arhivă

Două femei din Iaşi au ajuns pe mâinile medicilor băute şi bătute de concubini. Una dintre ele, în vârstă de 46 de ani, a fost lovită cu sălbăticie de partenerul de viaţă tocmai pentru că băuse. 

Ieşeanca a fost bătută de concubin din cauză că băuse prea mult alcool. După ce a scăpat din mâinile agresorului, s-a urcat în podul casei şi a încercat să se spânzure cu un cablu. Din fericire, femeia a fost găsită la timp şi adusă la spital. Ulterior, a fost transferată la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Cealaltă femeie, în vârstă de 41 de ani, din Focuri,  aflată în stare de ebrietate, a fost bătută de cel de-al doilea soţ după un conflict în familie. Femeia a fost adusă tot în UPU „Sf. Spiridon“, cu traumatisme în zona feţei, mâinilor, picioarelor şi toraco-abdominal şi internată tot la Spitalul de Neurochirurgie. 

„Cealaltă pacienta, în vârstă de 41 de ani, a fost tot victimă a unei situaţii violente, din cauza căreia s-a ales cu un traumatism cranio-facial, în zona ochiului drept, şi cu contuzii toraco-abdominal, în zona antebraţului drept şi şoldului stâng. Pacienta prezenta etilism acut“, a precizat medicul-şef UPU-SMURD, potrivit ziaruldeiasi.ro.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro