Dramă într-o familie din Arad! O femeie în vârstă de 38 de ani s-a sinucis. Avea doi copii minori

Dramă într-o familie din Arad! O femeie în vârstă de 38 de ani s-a sinucis. Avea doi copii minori © fotografie simbol: arhivă

Tragedie într-o familie din Arad! O femeie în vârstă de 38 de ani, mamă a doi copii minori, şi-a pus capăt zilelor, după ce s-ar fi luptat o perioadă cu o despresie severă.

Potrivit primelor informaţii, femeia, din Bujac, Arad, divorţase recent de soţul ei şi aveau împreună doi copii, o fată şi un băiat, amândoi minori. Descoperirea şocantă a fost făcută de cineva din familia femeii. Aceasta s-a spânzurat în locuinţa sa.

Nu există suspiciuni cu privire la moartea femeii, dat fiind faptul că pe corpul său nu au fost găsite urme de violenţă, scrie specialarad.ro. A fost deschisă o anchetă, iar poliţiştii fac cercetări cu privire la modul în care a avut loc tragedia.

Un eveniment de acelaşi fel a avut loc în weekend, într-o localitate din Alba. Cosmina, o fată de 19 ani, s-a spânzurat, după ce tatăl ei a fost reţinut pentru conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului. Fata l-a vizitat pe acesta sâmbătă, iar duminică dimineaţă şi-a pus capăt zilelor.

Vecinii povestesc că în familia lor erau des scandaluri din cauza faptului că bărbatul consuma alcool. Nu de puţine ori Cosmina şi mama ei erau date afară din casă. 

Nu se ştie ce a discutat Cosmina cu tatăl ei în arest. Fata nu a lăsat nici un bilet de adio, aşa că motivul pentru care şi-a pus capăt zilelor rămâne un mister. 


facebook whatsapp twitter pinterest