Caz halucinant în județul Alba. Un bărbat și-a snopit soția în bătaie, după care și-a dat foc

Caz halucinant în județul Alba. Un bărbat și-a snopit soția în bătaie, după care și-a dat foc © arhivă

Un caz halucinant de violență și tentativă de suicid s-a înregistrat în Alba, în localitatea Șard, comuna Ighiu, după ce un bărbat și-a snopit soția în bătaie, iar după gestul șocant s-a autoincendiat. 

Un bărbat din localitatea Șard, comuna Ighiu, județul Alba a reușit să șocheze autoritățile. Acesta și-a bătut cu bestialitate soția, după care a turnat benzină pe hainele pe care le purta și s-a autoincendiat, informează alba24.ro. Bărbatul în vârstă de 32 de ani este, potrivit informațiilor oferite de sursa citată, mare amator de alcool și scandaluri. 

Și-a snopit soția în bătaie din cauza alcoolului

Pe fondul unor certuri avute cu soția, individul s-a enervat teribil și a început să-și lovească violent soția, cu pumnii. După ce a bătut-o crunt, bărbatul de 32 de ani s-a autoincendiat. Cea care l-a salvat este chiar soția sa. 

Poliția și un echipaj de ambulanță au venit de urgență la fața locului și bărbatul a fost transportat de urgență la spital, prezentând arsuri superficiale pe o suprafață de 40% din corp. Mai mult, în urma celor întâmplate, oamenii legii au decis să emită un ordin de restricție provizoriu ce nu-i poate permite bărbatului, timp de 5 zile, să se apropie de soția sa. 

Pentru moment, nu se cunosc date cu privire la starea de sănătate a femeii, dar presa locală informează că aceasta este în afara oricărui pericol. 


facebook whatsapp twitter pinterest