Femeie, aproape omorâtă în bătaie de un polițist! A vrut să o îngroape în curte

Femeie, aproape omorâtă în bătaie de un polițist! A vrut să o îngroape în curte © captura video

Un scadal sângeros s-a petrecut într-o comună din județul Olt, în care au fost implicați o femeie și un bărbat în uniformă, polițist la IPJ Olt. 

Cei doi s-au aflat într-o seară într-o casă, iar femeia mărturistește că, pe fondul consumului de alcool, polițistul ar fi luat un vătrai și a lovit-o fără urmă. Bărbatul nu ar fi la primul derapaj de acest gen, el fiind implicat și în alte bătăi. Femeia îl acuză că a vrut să o omoare, iar ea este singura care a avut curajul să îl dea pe mâna poliției. 

"Este poliţist în Olt. E nepot mai îndepărat după bărbat. Nu i-au zis nimic, de seara am anunțat salvarea la 112, i-am spus adresa unde mă găsesc și persoana respectivă când a ieșit afară cu celelalte persoane am dat adresa celui de la 112 și i-am spus să mă aștepte, le-am zis că las telefonul deschis să audă ce se petrece. Nu are copii, dar are familie. A fost o răzbunare din cauza morții soțului meu, pentru împărțirea averii. Lui i-a fost suspendat pistolul și i-au luat uniforma, dar apoi l-au primit iar. A vrut să mă strângă de gât, să-mi rupă gâtul. Doctorii mi-au spus că voi ieși în 8-16 zile.", a declarat femeia, la Acces Direct.

Femeia spune că nu a crezut niciodată că un om care este angajat în serviciul public și ar trebui să aibă grijă de oameni să îi facă așa ceva. Șeful IPJ Olt a declarat că în acest caz au fost luate deja măsuri.

"IPJ Olt nu tolerează astfel de comportament, iar în cauză a fost începută o investigație prealabilă.", a declarat șeful IPJ Olt, la Acces Direct. 


facebook whatsapp twitter pinterest