O femeie din Bihor s-a sinucis din cauza bătăilor din partea soțului! E cutremurător ce i-a povestit unei prietene

O femeie din Bihor s-a sinucis din cauza bătăilor din partea soțului! E cutremurător ce i-a povestit unei prietene © captură video

O femeie din Bihor, mamă a trei copii, a decis să își pună capăt zilelor, nemaisuportând bătăile din partea partenerului de viață. Cu doar câteva zile înainte de gestul extrem, ea i-a povestit unei prietene chinul prin care trece.

Se pare că femeia s-a despărțit de primul soț, dar s-a căsătorit cu altcineva care i-ar fi făcut viața un calvar. A făcut trei copii și cu bărbatul respectiv, deși mai avea doi cu primul soț. La începutul anului 2017 ar fi început chinul. Bărbatul de lângă ea o bătea des și o amenința. 

Recent, a fugit la o prietenă, acolo unde nu a putut sta de frica de soț. “O zis că nu poate să rămână la mine, că vine el şi-o omoară. S-o dus înapoi acasă, la câteva zile o bătut-o, i-o rupt şase coaste, i-o perforat plămânul şi-o ajuns în spital. Am încercat s-o conving să plece de la el, dar o zis că, decât să mai piardă şi ăştialalţi trei copii, mai bine ea se omoară”, i-a spus prieteni, potriviti stirileprotv.ro. I-a spus prietenei respective și că intenționează să își ia viața. 

Fiul victimei i-ar fi propus să se mute la el, dar femeia ar fi refuzat. Polițiștii din localitate spun că s-au autosesizat, dar femeia a refuzat să comunice, cel mai probabil de teamă. 

Bărbatul a fugit în Italia, imediat ce a aflat că va fi trimis în judecată. Dacă va fi găsit vinovat urmează să fie dat în urmărire general și adus în țară pentru a-și ispăși pedeapsa.

Autoritățile trag un semnal de alarmă! Femeile aflate în astfel de situații să ceară ajutor, mergând la Poliție. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro