Clipe de coșmar în Capitală, după ce o femeie a căzut în lacul Fundeni! În ce stare se află aceasta. VIDEO

Clipe de coșmar în Capitală, după ce o femeie a căzut în lacul Fundeni! În ce stare se află aceasta. VIDEO © captură video

Au fost momente de coșmar azi, în Capitală, după ce o femeie a căzut în lacul Fundeni. Timp de mai multe minute, doi polițiști s-au luptat pentru a o salva. 

În cursul zilei de azi, 2 polițiști s-au străduit să salveze o femeie care căzuse în lacul Fundeni. Imediat ce a fost făcut apelul la 112, oamenii legii nu au stat nicio secundă pe gânduri și au depus eforturi mari pentru a o aduce la mal, în siguranță, iar întreaga operațiune de salvare a fost filmată, scrie observator.tv. Imediat, femeia a fost transportată la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

"La ora 18,45, prin apel 112, se anunța faptul că o persoană ar fi căzut accidental în lacul Fundeni și striga după ajutor. Ciprian Georgescu și Constantin Petrache au ajuns primii în zona indicată, unde nu au irosit nicio clipă și au sărit în apă, la scurt timp aducând la mal o femeie, care a fost imediat preluată de un echipaj medical. Acum e la spital și sperăm să fie bine. Mulțumim, stimați colegi! Jos pălăria în fața voastră!", precizează Direcția Generală de Poliție a Municipiului București pe Facebook.

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro