Femeie celebră, în faţa judecătorilor, din cauza lui Dani Mocanu / Declaraţii exclusive

+5 click pentru
galerie

Chemat în faţa judecătorilor pentru acte de discriminare, fiindcă a umilit o femeie într-un videoclip, Dani Mocanu târăşte după el o femeie celebră.

Dosarul manelistului Dani Mocanu face victime colaterale: o femeie celebră, preşedinte al unei organizaţii care luptă pentru combaterea discriminării. Femeia a fost citată, în calitate de reprezentant al asociaţiei, în procesul manelistului, fiind considerată parte civilă în dosar. Contactată de reporterii SPYNEWS, femeia a explicat că va renunţa la orice pretenţie în cadrul procesului penal, fiindcă nu doreşte ca numele ei să fie asociat cu cele ale unor personaje controversate.

“Când am depus plângerea, am fost întrebată de procuror dacă mă constitui parte civilă şi am zis că da. Nici nu ştiam cine este Dani Mocanu. Acum, că dosarul a ajuns în instanţă, am fost citată să mă prezint la proces. Eu abia am revenit în ţară, am fost plecată şase luni, nu am timp de asemenea procese şi nici nu vreau ca numele meu să apară în asemenea dosare. Voi explica faptul că nu doresc să merg mai departe”, a explicat femeia, în exclusivitate pentru SPYNEWS.

Luna trecută, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a lui Dani Mocanu, manelistul fiind acuzat de incitare la ură sau discriminare, faptă pedepsită cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă. "În data de 24.07.2019 inculpatul a încărcat pe platforma online YouTube un videoclip filmat și montat anterior, prin intermediul căruia a instigat publicul larg la ură și discriminare împotriva femeilor. La finalul lunii noiembrie 2019, videoclipul înregistra peste 18 milioane de vizualizări și a generat venituri de aproximativ 34.000 de USD, ce au constat în drepturi de publicitate aferente videoclipului", au explicat procurorii.

Câștigă o avere din piesele de pe YouTube

Dani Mocanu are pe platforma YouTube peste un milion și jumătate de abonați, astfel că manelistul are câștiguri colosale. În fiecare lună, Dani Mocanu încasează între 4.500 şi 72.100 de dolari.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro