Femeie din Chitila, ucisă de soț pentru că nu îl lăsa să își vadă copiii

Femeie din Chitila, ucisă de soț pentru că nu îl lăsa să își vadă copiii © Arhivă (foto simbol)

Crimă înfiorătoare la Chitila, acolo unde o femeie a fost ucisă de soțul ei, care se supărase că aceasta nu îl mai lăsa să își vadă copiii, de 3 și 5 ani. Ignorând ordinul de restricție, bărbatul s-a apropiat de tânără, iar, în ultima unui conflict aprins, omul și-a înjunghiat soția în gât.

Incidentul a avut loc în Chilita, județul Ilfov. Polițiștii au fost alertați de o femeie că un bărbat i-a luat gâtul soției, după care s-a făcut nevăzut. Conform Observator, omul a fugit, după care a încercat să se omoare. Nu a reușit, la fața locului sosind un echipaj care i-a acordat îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost transportat la spital, iar acum este cercetat pentru omor calificat.

Femeie ucisă de soțul furios

Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale au mers la apartamentul unde a fost raportat incidentul. Acolo, au găsit-o pe tânăra mămică în stare de inconștiență, aparent fără semne vitale. Echipajul de pe ambulanță sosit la fața locului, însă nu a putut decât să constate decesul femeii.

Pentru că agresorul nu a fost găsit în imobil, oamenii legii au pornit căutări ample pentru găsirea acestuia. Ulterior, soțul furios a fost găsit la domiciul său, după ce a încercat să își taie venele. Medicii i-au acordat îngrijiri medicale, după care l-au transportat la un spital din București.

Pentru fapta sa, bărbatului i s-a deschis dosar penal pentru omor calificat.

Polițiștii au aflat că, în luna decembrie, pe numele bărbatului fusese emis un ordin de restricție, dat de Judecătoria Buftea.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro