Femeie din Dolj, răpită de fostul soţ! Ce s-a întâmplat cu ea este cutremurător

Femeie din Dolj, răpită de fostul soţ! Ce s-a întâmplat cu ea este cutremurător © Foto simbol arhivă

Când nu te poţi împăca cu faptul că mariajul tău a luat sfârşit, situaţia se poate transforma rapid într-un coşmar. Un bărbat din Dolj, în vârstă de 33 de ani, şi-a răpit fosta soţie chiar din casa părinţilor, cu ajutorul fratelui său. 

O tânăra din Dolj s-a trezit cu fostul soţ la uşă şi a regret cumplit că i-a deschis uşa! Incidentul a avut loc în cursul zilei de joi.

Totul ar fi început cu o conversaţie despre cei doi copii pe care îi au împreună. La un moment dat, când tânăra i-a spus că are o relaţie cu un bărbat din Constanţa, totul s-a transformat într-un scandal monstru! Mânat de ură, individul nu a stat mult să se gândească şi a recurs la un gest de-a dreptul şocant. 

La scurt timp, femeia a fost luată cu forţa din casa părinţilor, din comuna Cerăt, Dolj, acolo unde se mutase după despărţirea de soţ. În vârstă de 21 de ani, aceasta a fost urcată în maşina individului cu ajutorul fostului cumnat şi dusă la răpitor acasă, unde a fost bătută crunt, potrivit Mediafax.

Părinţii fetei au sunat imediat la 112 şi au anunţat cele întâmplate. Oamenii legii s-au deplasat la casa fostului soţ din comuna Calopăr, unde au descoperit că tânăra a fost sechestrată şi bătută. Ea a declarat ulterior că a fost şi ameninţată cu moartea. 

În urma incidentului, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru violare de domiciliu, amenințare, lovirea sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal. Fostul soţ, în vârstă de 33 de ani, dar şi fostul cumnat, de 35 de ani, au fost reţinuţi de Poliţie. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro