Femeie din Timiș, ținută în lanțuri de propriul tată. Care este motivul gestului extrem

Femeie din Timis, ținută în lanțuri de propriul tată. Care este motivul gestului extrem © arhiva

Caz șocant într-o comuna din județul Timiș. O femeie în vârstă de 41 de ani este ținută în lanțuri în casă de către propriul tată. Bărbatul de 80 de ani susține că nu o poate stăpânii, doearece este bolnavă psihic. 

Femeia de 41 de ani din comuna Saravle, județul Timiș este supusă la chinuri groaznice de către tatăl ei, un bărbat în vârstă de 80 de ani, iar dacă vecinii nu ar fi anunțat autoritățile, nimeni nu ar fi știut de cazul său.

La un moment dat femeia a reușit să scape și a ajuns pe stradă cu lanțurile la picioare. Cei din apropiere au văzut-o, iar aceasta a fost transportată la spital. Medicii au tratat-o, iar pentru că nu a fost violentă, a fost trimisă înapoi acasă la bărbatul de 80 de ani.

Bărbatul susține că a apelat la această metodă pentru că dacă este lăsată nesupravegheată poate să fugă de acasă noaptea și să devină periculoasă pentru cei din jur, aceasta având probleme psihice. 

"Dacă va fi nevoie şi dacă niciun membru al familiei nu va putea să o sprijine în continuare, atunci va putea fi internată într-unul dintre centrele rezidenţiale pentru persoane adulte cu dizabilităţi", a declarat Smaranda Marcu, purtător de cuvânt al 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro