Informaţii exclusive în cazul femeii din Galaţi găsită moartă lângă șoseaua de centură. Victima s-a cunoscut cu presupusul agresor la o petrecere

+2 click pentru
galerie

Informaţii exclusive în cazul femeii din Galaţi găsită moartă lângă șoseaua de centură. Victima s-a cunoscut cu presupusul agresor la o petrecere © spynews.ro

Cazul femeii din Galaţi găsită fără suflare lângă şoseaua de centură a oraşului a şocat întreaga ţară. Ies noi informaţii la iveală, iar localnicii nu se mai simt deloc în siguranţă.

Persoana găsită moartă, cu membrele tăiate şi aruncate la câţiva metri mai încolo avea vârsta de 67 de ani şi, potrivit informaţiilor oferite de o rudă a victimei pentru Spynews.ro, presupusul agresor, Vasile T., a cunoscut-o pe Dumitra Plopeanu la o petrecere, relaţia dintre ei fiind una de amiciţie.

Dumitra şi Vasile s-au cunoscut în urmă cu aproximativ şase luni. Pe 16 iunie, sora victimei a dat-o dispărută pe aceasta, iar poliţiştii l-au găsit pe Vasile T., în vârstă de 75 de ani, undeva la ţară, ascunzându-se. Pus faţă în faţă cu oamenii legii, şi-a recunoscut fapta şi a arătat locul în care a aruncat trupul neînsufleţit.

Cei doi ar mai fi avut conflicte, Vasile T. fiind cunoscut ca o persoană agresivă de apropiaţii Dumitrei, femeia de 67 de ani. 

Pentru Spynews.ro, ruda victimei a mai declarat că femeia de 67 de ani a fost găsită în patru saci, dezbrăcată, fără geantă, telefon şi bijuterii. Crima s-ar fi petrecut chiar în apartamentul lui Vasile T. din Galaţi.

Rămășițele trupului neînsuflețit au fost găsite în noaptea de miercuri spre joi. Cercetările continuă.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro