Femeia din Iași bătută, violată și tăiată cu drujba de iubitul ei, declarații cutremurătoare: „A vrut să îmi ia gâtul”

+2 click pentru
galerie

Femeia din Iași bătută, violată și tăiată cu drujba de iubitul ei, declarații cutremurătoare: „A vrut să îmi ia gâtul” © bzi.ro

O tânără în vârstă de 20 de ani, din satul ieşean Hărpăşeşti, comuna Popeşti, a fost sechestrată de iubitul său, timp de două zile în care a fost bătută, batjocorită sexual şi chiar tăiată cu o drujbă. Acum, femeia și-a făcut curaj și a povestit totul despre episodul șocant prin care a trecut.

Tânăra de numai 20 de ani din Iași care a trecut prin chinuri cumplite și-a făcut curajul și a povestit totul despre ceea ce s-a întâmplat între ea și iubitul său. Victima a declarat pentru bzi.ro că partenerul ei de viață a bătut-o în repetate rânduri, a violat-o și chiar a tăiat-o cu drujba. 

Cu lacrimi în ochi, femeia povestește pentru sursa citată că acesta a vrut să îi taie gâtul, din cauza problemelor cu alcoolul și a geloziei dusă la extrem. 

„Din cauza geloziei și a băuturii a vrut să îmi taie gâtul cu drujba, m-a bătut de mai multe ori, dar niciodată ca acum”, a spus femeia, potrivt bzi.ro.

În urma celor întâmplate, poliţiştii din Popeşti au emis împotriva agresorului un ordin provizoriu de protecţie, iar victima poate cere prelungirea acestui ordin. De asemenea, iubitul fetei este cercetat penal pentru violenţă în familie.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro