Crimă şocantă, miercuri seara, în Ialomiţa. O femeie şi-a ucis soţul, iar apoi i-a ars trupul într-un butoi

Crimă şocantă, miercuri seara, în Ialomiţa. O femeie şi-a ucis soţul, iar apoi i-a ars trupul într-un butoi © Observator.tv.

O crimă şocantă a avut loc, miercuri seara, în localitatea Manasia din Ialomiţa. O femeie şi-a ucis soţul şi apoi i-a incendiat trupul într-un butoi.

Totul s-a întâmplat la doar câţiva kilometri de Urziceni. Cea care a anunţat tragedia a fost o vecină. Femeia nu a ştiut exact ce se întâmplă, însă le-a transmis oamenilor legii că este foarte mult fum în zonă, care a fost provocat de vecina sa.

Femeia suferă de afecţiuni psihice

Femeia de 42 de ani, care şi-a ucis soţul, suferă de afecţiuni psihice, potrivit Independent Online. În plus, în momentul crimei aceasta ar fi consumat şi băuturi alcoolice. Totodată, presa locală scrie că înainte de crimă, între femeia de 42 de ani şi soţul ei, un bărbat de 50 de ani, ar fi izbucnit un scandal. Nervoasă, aceasta şi-a ucis bărbatul, apoi i-a înfăşurat trupul într-o păture şi l-a incendiat într-un butoi.

Femeia a ajuns pe mâinile oamenilor legii

Oamenii legii au sosit imediat la faţa locului şi au constatat tragedia. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, iar femeia a ajuns pe mâinile oamenilor legii.

Femeia a operat în stilul lui Gheorghe Dincă

Femeia care şi-a ucis soţul în Ialomiţa, iar apoi i-a incendiat trupul, a operat în acelaşi fel în care a făcut şi criminalul din Caracal. Bărbatul a povestit că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, iar mai apoi, pentru a ascunde urmele, i-a ars trupul într-un butoi chiar în curtea casei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro