Situație halucinantă la Iași. O femeie a reclamat că i-a fost lovită mașina, deși n-avea permis de conducere

Situație halucinantă la Iași. O femeie a reclamat că i-a fost lovită mașina, deși n-avea permis de conducere © Pexels

Viața bate filmul la Iași. O femeie care „a uitat” că nu are permis de conducere s-a dus la Poliție, cu tot cu buletin, pentru a reclama că i-a fost lovită mașina. Cum era de așteptat, oamenii legii au fost ușor bulversați.

O șoferiță de 34 de ani, din Iași, a fost să reclame că i-a fost lovită mașina, în condițiile în care nici măcare nu avea permis de conducere. Autoturismul femeii fusese lovit din spate de un altul.

Totul a pornit pe Aleea Sadoveanu, acolo unde a avut loc ușorul accident. Cum cei doi șoferi nu s-au înțeles, a mai rămas doar să meargă la Poliție. Ambii conducători auto au fost căutați în baza de date și, atunci când a venit rândul femeii, polițiștii au avut parte de o surpriză.

Șoferița nu avea permis de conducere. Nu că era suspendat sau anulat, pur și simplu nu fusese vreodată înregistrat un permis de conducere. Drept urmare, a mers la secție doar cu buletinul, ca să reclame incidentul.

„La data de 20 octombrie, la Poliţia Municipiului s-a prezentat o femeie de 34 de ani, din municipiul Iaşi, pentru a declara o tamponare, survenită în municipiul Iaşi, în care a fost implicată ca şi conducător auto. În urma verificărilor în baza de date s-a constatat faptul că aceasta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere”, a precizat Poliția iași, conform Adevărul.


facebook whatsapp twitter pinterest