Cutremurător! Bărbatul care şi-a ucis partenera cu un morcov a întors ambulanţa din drum

Cutremurător! Bărbatului care şi-a ucis partenera cu un morcov a întors ambulanţa din drum © captură video

După ce s-a anunţat că bărbatul din Dâmboviţa care şi-a ucis iubita cu un morcov, obligând-o să-i îndeplinească o bizară fantezie sexuală a fost reţinut pentru 24 de ore, un alt detaliu cutremurător a apărut.

Femeia de 59 de ani a murit în chinuri, după ce a fost obligată de partener să-i satisfacă o fantezie sexuală. Acesta i-a inserat un morcov în zonele intime, iar totul s-a terminat tragic. 

A întors ambulanţa din drum

Se pare că bărbatul a anunţat salvarea, însă când şi-a dat seama că iubita lui a murit, a sunat să anuleze apelul. Acesta a declarat că a îmbrăcat-o în pijamale şi s-a dus direct la Primărie, pentru a-i scoate certificatul de deces. 

"După ce am văzut că a murit am îmbrăcat-o frumos cu pijamale. Am anunţat salvarea înainte, dar am întors-o din drum pentru că murise. Am vrut să îi scot certificat de deces de la Primărie. Ea mi-a spus să o las în pace, dar am continuat. Îmi pare rău de ea, nu am vrut să o omor. Am ţinut la ea şi ea a ţinut la mine. Am recunoscut vina în faţa poliţiştilor", a declarat bărbatul, potrivit Observator.

Bărbatul a fost reţinut

Cauza morții femeii a fost descoperită la autopsie, după ce inițial bărbatul declarase că nu știe ce s-a întâmplat. Medicii legiști au concluzionat că biata femeie a murit în urma septicemiei cauzate de perforarea colonului cu un morcov. 

"Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 50 de ani, din Onceşti, bănuit de săvârşirea infracţiunii de viol urmat de moartea victimei. Astăzi, 31 mai, cel în cauză va fi prezentat Tribunalului Dâmboviţa cu propunere de arestare preventivă.", transmit reprezentanții IPJ Dâmbovița. 

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro