Se întâmplă în Vaslui. O femeie şi-a lăsat soţul lat, după ce l-a lovit cu o cană

Se întâmplă în Vaslui. O femeie şi-a lăsat soţul lat, după ce l-a lovit cu o cană © Foto simbol arhivă

Nu, nu e o glumă! O femeie din Hoceni, judeţul Vaslui, şi-a pierdut cumpătul în timpul unei discuţii aprinse cu soţul, a luat o cană şi l-a lovit puternic. Bărbatul a căzut lat, iar femeia a crezut că a murit! Ce s-a întâmplat după, de-a dreptul incredibil.

Discuţie aprinsă terminată cu un knockout, în Vaslui. Femeia, originară din Hoceni, sătulă să-i audă argumentele soţului, l-a lovit puternic cu o cană, în cap. Bărbatul s-a prăbuşit pe podea, iar femeia a crezut că l-a omorât. Speriată, a sunat la 112 să ceară ajutorul. 

La faţa locului a intervenit de urgenţă un echipaj medical. Între timp, bărbatul şi-a revenit şi a fost transportat la spitalul din Huşi, pentru îngrijiri medicale. Victima a refuzat să depună plângere împotriva femeii, potrivit Observator.

O femeie din Vaslui şi-a ucis soţul, după ce l-a bătut ore întregi

Un caz a şocat întreaga ţară. O femeie, originară tot din Vaslui, şi-a omorât soţul după ce l-a bătut ore înregi. Maria Popescu, căci aşa se numeşte femeia, a fost condamnată la 22 de ani de închisoare. 

Femeia s-a enervat la culme pe soţ pentru că a achitat o datorie de 500 de lei la chioşcul din sat. Agresoarea a luat o bâtă şi o secure şi l-a bătut crunt. Bărbatul a rezistat o oră şi jumătate în spital, le-a povestit medicilor ce a păţit, iar apoi, s-a stins din viaţă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro