Fenomenul copiilor scoşi ilegal din ţară continuă! Poliţiştii de frontieră au descoperit doi minori, ascunşi printre bagaje

Fenomenul copiilor scoşi ilegal din ţară continuă! Poliţiştii de frontieră au descoperit doi minori, ascunşi printre bagaje

Angajaţii poliţiei au depistat o femeie, cetăţean român, care a încercat să îşi scoată ilegal fiica din ţară, ea neavând procură din partea tatălui fetei.

Copila, în vârstă de 15 ani, a fost descoperită printre bagajele aflate în remorca unei autoutilitare. 

Cele două au fost reţinute pentru cercetări, în vederea comiterii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Un alt caz, la doar o jumătate de oră distanţă

Nu după mult timp, un al caz de acest gen a fost descoperit, în acelaşi punct de trecere a frontierei. 

O altă femeie, tot cetăţean român, în vârstă de 37 de ani, şi fiul ei, de 17 ani, călătoreau într-un autocar înmatriculat în România.

La momentul controlului vamal, femeia a prezentat pentru minor un document notarial care nu îndeplinea condiţiile unei procuri autentice, astfel că poliţiştii au decis că este falsă.

Femeia a declarat că a primit procura de la tatăl băiatului şi că nu ştia că documentul este fals.

Femeia şi fiul ei au fost opriţi la frontieră, iar autorităţile efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, precum şi participarea improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro