Fetiţa lui Dani Vicol, mort în accidentul provocat de Mario Iorgulescu, încă nu ştie ca tatăl ei a murit: "Am fost şi la psiholog să întrebăm"

Fetiţa lui Dani Vicol, mort în accidentul provocat de Mario Iorgulescu, încă nu ştie ca tatăl ei a murit: "Am fost şi la psiholog să întrebăm" © Facebook

Dani, tânărul mort în urma accidentului provocat de Mario Iorgulescu, a fost condus pe ultimul drum joi, de sute de oameni. Familia şi toţi cei care l-au cunoscut sunt devastaţi de durere, mai ales că în urma lui au rămas doi copii orfani de tată. 

Mama lui Dani a dezvăluit ci fiica acestuia, în vârstă de şapte ani, nu a aflat încă faptul că tatăl ei a murit. Imediat după accidentul grav, micuţa a fost dusă la bunicii din partea mamei, acolo unde va mai sta o perioadă. Între timp, familia din Bucureşti a apelat la un psiholog pentru a şti cum să îi explice micuţei ce s-a întâmplat cu tatăl ei. 

"Copilul meu a lăsat o fetiţă de 7 ani şi un băieţel de 4 luni. Fetiţei nu i-am zis că tatăl ei a murit. Am dus-o la bunicii ceilalţi. Nici la ora actuală nu ştie că tatăl ei e mort. Întâi, să-l ducem pe el la locul lui şi apoi vedem cum facem. Am fost şi la psiholog să întrebăm şi au zis că nu e bine să o aducem aici. Sa o ducem într-un parc, sa-i explicam că tati a plecat la Doamne Doamne", a spus mama lui Dani pentru adevarul.ro. 

Între timp au apărut veşti noi despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu. Acesta se afla în continuare în stare gravă, la Terapie Intensivă. Medicii de la Spitalul Elias au precizat că contuzia pulmonară are o evoluţie lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori, iar asistarea ventilatorie este în scădere. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro