Fetiţă de 12 ani, violată de un manelist şi batjocorită de procurori! Familia copilei este şocată

+6 click pentru
galerie

Un manelist care a apărut în mai multe videoclipuri, alături de artişti celebri, a scăpat basma curată, graţie unor procurori, cu toate că era acuzat că a violat o fetiţă de 12 ani, împreună cu un fotbalist.

Sergiu Chiţişi, un artist din judeţul Vâlcea, a scăpat de acuzaţii extrem de grave şi este liber ca pasărea cerului, cu toate că a violat o fată de 12 ani, care a fost convinsă că va fi împuşcată. Manelistul a fost acuzat că, în urmă cu patru ani, a răpit, împreună cu fotbalistul Emanuel Ciupercea – care a murit anul trecut, din senin, în timpului unui meci -, o fată de 12 ani, pe care au dus-o cu maşina pe un teren viran, unde au violat-o. În faţa anchetatorilor, victima a povestit că, în momentul în care a realizat că fotbalistul şi manelistul intenţionează să o violeze, a încercat să fugă, însă acesta din urmă a prins-o şi a împins-o în maşină, unde fata a fost obligată să întreţină raporturi sexuale cu amândoi. Cu toate că acuzaţiile erau extrem de grave, procurorii au decis să renunţe la acuzaţiile de viol, considerând, probabil, că fata de 12 ani a făcut-o din plăcere cu cei doi infractori trecuţi de 23 de ani. În încercarea disperată de a-l salva de la puşcărie pe Chiţişi (celălalt individ fiind mort în prezent), procurorii au renunţat chiar şi la acuzaţiile de act sexual cu un minor. Judecătorii, însă, au decis, recent, redeschiderea anchetei, însă nu pentru viol, ci doar pentru act sexual cu un minor: "Respinge, ca neîntemeiată, excepţia tardivităţii formulării plângerii, invocată de procuror. Admite plângerea formulată de petenta M. E. G., prin reprezentant legal şi convenţional. Desfiinţează soluţia de clasare dispusă prin ordonanţa procurorului din data de 26.09.2017 adoptată în dosarul nr. 2305/P/2017 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea. Trimite cauza la procuror în vederea completării urmăririi penale sub aspectul comiterii de către suspectul Chiţişi Sergiu Marian a infracţiunii de act sexual cu un minor".

Sergiu Marian Chiţişi l-a acompaniat pe celebrul manelist Cristian Rizescu

Anul trecut, când a fost contactat de reporterii SPYNEWS, Sergiu Marian Chiţişi a susţinut că se simte nevinovat, fiindcă minora cu care a făcut sex nu arăta la momentul respectiv de 12 ani, ci de 20. De asemenea, manelistul a explicat că, în opinia lui, dacă fata de 12 ani s-ar fi considerat victima unui abuz sexual, ar fi trebuit să anunţe poliţia imediat, nu după trei zile. "Se anunță poliția imediat, nu după 3 zile, să fim serioşi! Şi arăta de 20 nu de 12", a declarat manelistul, pentru SPYNEWS.

Pe de altă parte, avocatul victimei a susţinut că dosarul penal a fost făcut pe genunchi, fără o cercetare la faţa locului, fără audierea unor martori cheie şi fără efectuarea unor confruntări. Procurorul a considerat că, la 12 ani, copila avea discernământ şi a făcut de plăcere sex cu doi bărbaţi, în miezul nopţii, pe un teren viran. De asemenea, acelaşi magistrat a ajuns la concluzia că, dacă ar fi fost, într-adevăr, violată, fata putea să fugă. În baza acestor argumente, a dispus clasarea cauzei.

Între timp, unul dintre suspecţi - fotbalistul Ciupercea - a murit, crăpându-i inima chiar în apropiere de locul în care ar fi comis violul, acum trei ani, aşa că singurul care ar mai putea să răspundă în faţa legii este manelistul Sergiu Chiţişi.

I-a crăpat inima, din senin

Emanuel Ciupercea (foto sus) a murit anul trecut, după ce a suferit un stop cardio-respirator, în timpul unui meci de fotbal. Conform primelor informaţii, Ciupercea s-a simţit rău încă de când a intrat pe teren. În a doua repriză s-a prăbuşit, iar colegii au încercat să îl resusciteze până la sosirea medicilor care, la rândul lor, au încercat să-l readucă la viaţă, timp de două ore. „Din ce mi-au spus prietenii lui, i s-a făcut rău încă din prima repriză şi atunci s-a băgat în poartă pentru a nu mai alerga. În a doua repriză a revenit de două ori pe teren, însă ultima dată a căzut cu faţa la pământ. Îmi pare nespus de rău de el. Îl cunosc, îi cunosc familia şi sunt nişte oameni extraordinari. Ei nu ştiau că băiatul suferă de afecţiuni cardiace. Nu era fumător, nu consuma băuturi alcoolice, însă prietenii lui spun că el avea obiceiul să consuma foarte mult energizant. Şi înainte de partidă se pare că ar fi băut două doze de energizant”, a declarat, la momentul respectiv, primarul comunei în care locuia violatorul mort de inimă.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro