Fetiță din Brașov, bătută și umilită de propria mamă. A lovit-o cu bestialitate cu o mătură

Fetiță din Brașov, bătută și umilită de propria mamă. A lovit-o cu bestialitate cu o mătură © Arhiva

Incident cutremurător într-o locuință din Brașov. O fetiță, în vârstă de doar șase ani, a fost lovită cu bestialitate de propria mamă și umilită.

Totul a fost filmat de o prietenă de-ale femeii, care se amuză copios pe seama gestului ei, iar în imagini se poate vedea cu fetița este bătută cu mătura, în timp ce țipă să fie lăsată în pace.

Imaginile au ajuns ulterior în posesia tatălui fetiței, care fiind plecat din țară, a postat imaginile pe internet, în speranța că cineva se va sesiza și va alerta pe cineva de la Protecția Copilului. Femeia și-a lovit copilul cu o coadă de mătură, asta în timp ce minora țipă și o roagă să nu o mai lovească. Femeia care a filmat tot incidentul se amuză din cauza bătăii și chiar râde când prietena ei își jignește fetița, scrie observator.tv.

Din fericire, dacă se poate spune așa, imaginile au stârnit un val de reacții, iar mulți oameni au postat în comentarii că au sunat la Protecția Copilului pentru a lua măsura.

Scene similare, într-un liceu din Motru

Un incident asemănător s-a petrecut într-un liceu din Motru, după ce o elevă a bătut-o crunt pe o colegă de-ale sale. Eleva a fost amenințată cu moartea și snopită în bătaie, în timp ce ceilalți colegi au filmat întrega altercație și s-au amuzat teribil.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro