Fetiţă de doi ani, moartă după ce a mâncat pământ! Mătuşa ei nu a hrănit-o timp de câteva zile

Fetiţă de doi ani, moartă după ce a mâncat pământ! Mătuşa ei nu a hrănit-o timp de câteva zile © foto simbol captură video

Vennela, o fetiță de doi ani din India, a murit după ce a mâncat pământ, din cauza foametei extreme. Mama ei, dependentă de alcool, uita să o hrănească cu zilele. Femeia și soțul ei și-au pierdut un fiu în urmă cu șase luni, din același motiv.

Fetiţa de doi din India, extrem de înfometată, era în grija mătuşii sale, pentru că mama ei era dependentă de alcool. Însă, în ultimele zile, nici mătuşa nu s-a arătat prea interesată de starea nepoatei sale şi a celorlalţi cinci copii ai săi. 

Vennela şi-a găsit sfârşitul după ce a mâncat pământ, potrivit ibtimes.co.in.

Tatăl micuţei lipsește în prezent, iar autoritățile sunt în căutarea lui. "Încă nu am reușit să-l găsim pe tată (...) Putem concluziona că este vorba despre un caz de malnutriție din cauza foametei ", a declarat Anil Kumar, ofițerul medical și sanitar al districtului KVNS, citat de TNM.

Localnicii spun că familia fetiţei este extrem de săracă. Copiii rămași în familie au fost mutați într-un centru local Anganwadi, unde sunt îngrijiți. 

Raportul incidentului precizează: "Acest copil a fost, de asemenea, neglijat de Nagamani și mama ei. Ulterior, sănătatea bebelușului s-a deteriorat în câteva zile și chiar și în această stare, nici Nagamani, nici mama ei nu au informat ANM- Health Worker şi nici nu au dus copilul la spitalul local pentru tratament medical imediat."

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro