VIDEO / O fetiţă de 3 ani, cu sindromul Down, ar fi ajuns în comă, după ce ar fi fost plimbată prin mai multe spitale

O fetiţă de 3 ani, cu sindromul down, ar fi ajuns în comă, după ce ar fi fost plimbată prin mai multe spitale © captură video

O fetiţă de 3 ani, cu sindromul down, ar fi ajuns în comă, după ce, acuză mama, ar fi fost plimbată prin mai multe spitale. Acum, copila, care ar fi luat şi virusul gripal, tot din spital, după cum susţine mama, se zbate între viaţă şi moarte.

Drama familiei fetiţei cu sindromul Down a început la începutul lunii ianuarie, când mama acesteia a observat pe corpul fetiţei apariţia unei erupţii. După ce s-a plimbat de la un spital la altul, din diverse motive, fetiţa ar fi contactat virusul gripei. Mama acesteia a intrat în direct la Acces Direct şi a spus totul!

"Pe 10-11 ianuarie i-a apărut o erupţie pe trunchi. Am mers cu ea la pediatrie, la urgenţe. Acolo am ajuns puţin mai târziu. Mi-au zis că nu au medic dermatolog atunci, să merg cu ea la Slatina, acolo fiind medic dermatolog de gardă. Am plecat cu fetiţa cu maşina şi la Slatina a văzut-o o doamnă doctor care mi-a dat trimitere către Boli Infecţioase. Acolo un medic a văzut-o şi m-a întrebat ce să mănânce, un suc de aloe. A zis că este alergie (...) Am mers înapoi în pediatrie, mi s-a făcut o reţetă, le-am cumpărat şi le-am administrat. La fetiţă începea să dispară erupţia. După o săptămână, am mers la o clinică din Slatina pentru analize. Am ridicat rezultatul şi am cerut părerea medic pediatru, a repetat hemograma şi a ieşit tot cu modificări. Mi-a recomandat să merg la spital la Fundeni sau la Craiova", a spus mama fetiţei, pentru Acces Direct

Ajunsă la spitalul din Capitală, mama a primit o veste care a îngrozit-o! Fetiţa ar fi fost suspectă de leucemie. "A zis că are leucemie. Am aşteptat să coboare doamna doctor. Mi-a dat în scris. Mi-a zis că 90% sunt siguri că este leucemie.", a continuat mama. 

Acum însă, situaţia pare că se îmbunătăţeşte! Fetiţa se simte din ce în ce mai bine. "Dă semne de însănătoşire. A deschis ochisorii. Eu zic că este mai bine.", a mai spus femeia.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro