Cazul fetiţei de 3 ani din Năvodari care a stat lângă mama moartă timp de doua zile, în atenţia specialiştilor! "Rămâne cu anumite reminescenţe"

Cazul fetiţei de 3 ani din Năvodari care a stat lângă mama moartă timp de doua zile, în atenţia specialiştilor! "Rămâne cu anumite reminescenţe" © Captură video

O fetiţă de numai trei ani a supravieţuit două zile doar cu apă şi biscuiţi în casa în care locuia împreună cu mama sa. Specialiştii au luat cazul în vizor şi spun ce i s-au putea întâmpla micuţei, după această situaţie.

Femeia de 43 de ani se stinsese în baie, ce mai probabil în urma unui infarct. Vecinii i-au observat într-un târziu absenţa şi au chemat pompierii care au intrat în apartament. Copila, din fericire, era doar speriată şi înfometată. A fost dusă la spital până când tatăl ei se întoarce din străinătate.

"Este destul de dificil pentru un copilaş de trei anişori să conştientizeze ce înseamnă de fapt un deces. S-ar putea să mai treacă ceva timp până ca el, copilul, să conştientizeze lipsa mamei, într-adevăr. La nivel emoţional, acolo rămâne cu anumite reminescenţe", a spus un psiholog, potrivit observator.tv

Psihologii şi asistenţii de la Protecţia Copilului vor stabili cum poate fi ajutată fetiţa care a stat timp de două zile lângă mama ei moartă. 

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro