O fetiță de 12 ani din Vâlcea a murit, după ce ambulanța n-ar fi vrut s-o ia! Primarul face acuzaţii grave

O fetiță de 12 ani din Vâlcea a murit, după ce ambulanța n-ar fi vrut s-o ia! Primarul face acuzaţii grave © arhivă

Sfârşit tragic pentru o fetiţă de 12 ani din comuna vâlceană Bărbăteşti. Micuţa ar fi fost intoxicată cu monoxid de carbon, iar primarul îi acuză pe medicii de pe ambulanţă de moartea copilei!

Joi dimineaţă, în comuna Bărbăteşti, Vâlcea, o fetiţa de 12 ani s-a intoxicat cu monoxid de carbon din cauza unei sobe construite de curând. Tragedia s-ar fi întâmplat, conform primarului localităţii, după ce, miercuri seara, echipajul SAJ care a intervenit la locuinţa familiei a refuzat să o ducă şi la spital. 

Copila se plângea de dureri de cap şi ameţeală. Nici mama copilei şi fratele ei nu se simţeau mai bine, iar aceştia au fost duşi la spital. În cazul fetiţei însă, acuză primarul Constantin Bănacu, asistenta a refuzat transportul.

"Cumnata mea a sunat la Salvare. A venit Salvarea şi a luat mama şi fratele fetei. Fata nu i-a interesat să o ia la o investigaţie, că doar nu erau cheltuieli suplimentare. Practic au lăsat-o acasă, în condiţiile în care fata spunea că şi ea are ameţeli şi dureri de cap", a spus Constantin Bănacu pentru Mediafax.

De cealaltă parte, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vâlcea, Dan Pădureanu, a declarat că ambulanţa a fost chemată special pentru fratele copilei. Micuţul a fost dus la spital pentru că a fost găsit cu glicemia mărită şi cu febră. 

Despre cazul fetiţei, managerul neagă cele spuse de primarul localităţii: "Solicitarea a fost făcut făcut doar pentru acel copil. Mie, echipajul care a fost acolo, mi-a explicat că singura persoană care avea nevoie de ajutor era băieţelul".

Copila de 12 ani a fost găsită moartă, joi dimineaţă, de propriul tată.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro