Fiica lui Florin Oancea, primarul Devei, selfie în ambulanță, după ce a fost depistată pozitiv cu Covid-19

Fiica lui Florin Oancea, primarul Devei, selfie în ambulanță, după ce a fost depistată pozitiv cu Covid-19 © Facebook

După ce Florin Oancea, primarul orașului Deva, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, întreaga sa familie a fost supusă testării. Edilul a fost contaminat în timpul unei reuniuni PNL la care a participat și senatorul Vergic Chițac, infectat cu Covid-19.

Acum, după ce edilul a fost testat și băgat în carantină, întreaga sa familie a urmat să se supună testării. În urma testelor făcute, edilul orașului Deva a fost cel care a anunțat pe pagina sa de Facebook că și fiica sa a fost diagnosticată pozitiv cu Covid-19.

Tot Florin Oancea a mai precizat în mediul online că din fericire, fiul și soția sa au fost testați, iar rezultatul a fost negative. Din păcate, fiica a ajuns la spital.

În urma testării, fiica primarului din Deva a fost transportată la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara, acolo unde este internat și tatăl ei.

Încrezător că atât el, cât și fiica sa, vor reuși să învingă virusul, Florin Oancea a transmis recentele informații pe pagina sa de Facebook, alături de o fotografie primită de la fiica sa.

Tânăra și-a făcut un selfie în ambulanță, apoi i-a trimis fotografia tatălui său. Acesta din urmă nu a rezistat și a făcut totul public, imaginea devenind acum virală pe internet

”Am primit în această după-amiază rezultatele testării epidemiologice pentru familia mea. Soţia şi băiatul – rezultate NEGATIVE, deci nu sunt infectaţi cu virusul COVID – 19. Fata mea – din păcate, rezultat POZITIV - şi acum a ajuns alături de mine, la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara. Şi-a făcut şi un selfie în ambulanţa care a adus-o, făcând semnul victoriei, draga de ea. Nu ne lăsăm! Cu credinţă şi speranţă vom trece peste toate încercările vieţii!”, a scris Florin Oancea pe pagina sa de Facebook.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro