Filmul oribilei crime de la Oravița. Nimic nu prevestea tragedia care a șocat o țară întreagă

Tragedie in Oravita © Facebook

O crimă absolut înfiorătoare a avut loc în această dimineață în Oravița. Polițistul Cornel și-a înjunghiat iubita, apoi s-a sinucis cu acelați cuțit.

Cei doi păreau o familie fericită, aveau o situație materială bună și o fetiță în vârstă de doar un an și două luni. Cu toate acestea, bărbatul era gelos pe iubita lui, care lucra ca ospătăriță și, cel mai probabil din cauza certurilor a luat decizia de a recurge la un asemenea gest. 

Tragedia a fost descoperită de mama polițistului, care, speriată că acesta nu răspundea la telefon, a sunat imediat la 112. Echipaju ISU a ajuns la fața locului și a găsit-p pe Marcel G. într-o baltă de sânge și într-o altă cameră au găsit trupul bărbatului, cu un cuțit înfipt în inimă. Copilul lor se afla în acele momente la părinții polițistului criminal.

"Este vorba despre o crimă urmată de sinucidere. Un poliţist de la TF Oraviţa, în vârstă de 37 de ani şi concubina sa, în vârstă de 35 de ani, aveau o fetiţă de un an şi două luni. Fiica se afla la părinţii tatălui. Situaţia materială a acestei familii era foarte bună. Se fac verificări, se vor audia martori. Trebuie să vedem de ce s-a întâmplat această crimă urmată de sinucidere", a declarat procurorul Laura Iancu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, potrivit Observator.tv.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro