Final tragic pentru un bărbat din Dâmbovița. Acesta a murit strivit chiar de propriul tractor

Final tragic pentru un bărbat din Dâmbovița. Acesta a murit strivit chiar de propriul tractor © arhiva

Un bărbat din județul Dâmbovița și-a pierdut viața într-un mod tragic. Acesta a fost găsită fără suflare prins sub tractorul pe care îl folosea în fiecare zi. 

Soția bărbatului din Cândești Vale, județul Dâmbovița a fost cea care a dat alarma că soțul ei este strivit de tractorul pe care acesta lucra Bărbatul plecase în lidivă, însă nu a mai ajuns acasă, iar soția s-a îngrijorat și a plecat după el, însă mare i-a fost șocul când a descoperit ce s-a întâmplat. 

Locul unde a avut loc accidentul a fost foarte greu accesibil pentru cei care au încercat să-l salveze. Când aceștia au ajuns la el bărbatul era deja decedat. 

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vor continua cercetările pentru a stabili cum s-au petrecut lucrurile.

Victima avea 70 de ani, iar din spusele apropiaților era un om muncitor și nu era prima oară când mergea cu tractorul la muncă, având o experiență vastă în acest domeniu. 

„A lucrat la teren, la grădina omului, şi s-a dat peste cap tractorul. Terenul foarte urât. A alunecat, e în pantă.”, a spus un vecin de-al acestuia, potrivit stirileprotv.ro

Caz similiar în Caraş-Severin

O altă tragedie s-a produs anul trecut în Caraş-Severin. O bătrână de 72 de ani şi-a găsit sfârşitul strivită de tractorul condus chiar de fiul ei. Utilajul agricol s-a răsturnat peste femeie, care se afla în cabină, omorând-o pe loc, din cauza unor denivelări de sol. Şi în acest caz, petrecut între localităţile Ciuchici şi Nicolinţ, oamenii legii au deschis o anchetă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro