Fiul lui Nuțu Cămătaru, gest neaşteptat, în Postul Sfintei Marii / Şi-a lăsat mască toţi prietenii

+4 click pentru
galerie

Eliberat recent din penitenciar, unde a executat o condamnare pentru tentativă de omor, fiul lui Nuțu Cămătaru a mers într-un loc special, ca să ceară ajutor de la Cel de Sus.

Ionuț Balint, alias Nuțulică, se bucură de viața de familie, după ce a executat ani buni de pușcărie, fiindcă în 2010 a înjunghiat un bărbat în abdomen, într-un club de manele din sectorul 3. Eliberat înainte să ispășească cei 12 ani de detenție pe care îi primise, Nuțulică a revenit în brațele soției și lângă fiul său, care s-a născut în timp ce acesta se afla, încă, în detenție. Băiatul celebrului lider interlop, care în afara incidentului de la club nu a mai fost niciodată implicat într-un conflict sângeros, s-a dus, spășit, la mormântul părintelui Arsenie Boca, cel mai frecventat loc de pelerinaj al momentului, unde s-a rugat pentru ca el și familia sa să fie ținuți, prin forța divinătății, departe de necazuri.

Deși a fost acuzat că a înjunghiat un om și a trecut printr-o lungă perioadă cu probleme, timp în care a fost urmărit internațional, fiul lui Nuțu nu a părut s-o fi luat pe drumul care a consacrat clanul din care face parte. Acesta pare să fi preferat, mai degrabă, distracțiile și nu a ieșit în evidență decât cu mașinile de lux puse la dispoziție de celebrul său tată.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro