Fiul lui Sile Cămătaru a scăpat de închisoare a doua oară. Interlopul a fost prins drogat la volan și fără permis

Fiul lui Sile Cămătaru a scăpat de închisoare a doua oară. Interlopul a fost prins drogat la volan și fără permis © observator.tv

Albert Balint a fost eliberat recent, pentru a doua oară. Fiul lui Sile Cămătaru a plecat din arest, după ce a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Fiul lui Sile Cămătaru a fost eliberat de magistrații Tribunalului Olt, după ce au decis înlocuirea măsurii arestării preventive cu controlul judiciar, pe o perioadă de 60 de zile, scrie observator.tv. Astfel, fiul lui Sile Cămătaru a fost arestat preventiv pe data de 28 decembrie 2019, pentru 20 de zile, după ce a fost prins la volan fără permis, iar în urma testelor specifice s-a aflat că a consumat și droguri înainte de a șofa.

A fost reținut pentru 24 de ore, după ce a refuzat să fie transportat la spital pentru recoltarea probelor biologice, după ce a fost prins fără permis. Albert Balint, în vârstă de 32 de ani, a contestat decizia, iar acum magistrații Tribunalului Olt au decis eliberarea lui și plasarea sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. 

Albert Balint, în vârstă de 32 de ani, a refuzat să îi fie prelevate mostre biologice de sânge. Astfel, poliţiştii au întocmit acte procedurale "sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro