Fiul Sorinei Pintea, arestat pentru trafic de droguri. Detalii uluitoare despre viaţa tânărului

Fiul Sorinei Pintea, arestat pentru trafic de droguri © Arhiva

Cazul Sorinei Pintea a ajuns în atenţia tuturor, după ce fostul ministru al Sănătăţii a ajuns în arest pentru luare de mită.

Acum ies la suprafaţă detalii neştiute şi despre fiul Sorinei Pintea. Se pare că şi acesta a avut mari probleme cu legea.

Pe vremea când Sorina Pintea era managerul Spitalului TBC din Baia Mare, în anul 2012, Ionuţ Pintea a fost condamnat la şase ani de închisoare cu executare pentru trafic de droguri. Tânărul a fost reţinut de ofiţerii DIICOT în urma mai multor pecheziţii care au avut loc în judeţele Maramureş şi Cluj, într-un dosar în care 20 de persoane au fost cercetate pentru trafic de droguri de mare risc.

Ionuţ Pintea nu a fost la prima abatere de acest fel. Fiul Sorinei Pintea a mai avut probleme cu legea, tot din cauza drogurilor, şi în anul 2010. Atunci Ionuţ Pintea a fost reţinut după ce a încercat să îi vândă droguri unui poliţist sub acoperire.

De asemenea, asupra tânărului, oamenii legii au mai găsit un pistol cu aer comprimat, 2.620 de euro, 5.000 de forinţi şi 1.561 de lei.

Sorina Pintea se află în Arestul Capitalei fiind acuzată de luare de mită

Fostul ministrul al Sănătăţii, Sorina Pintea, a fost reţinută pentru luare de mită. Aceasta ar fi primit de la reprezentanţii unei societăţi comerciale sumele de 10.000 de euro şi 120.000 de lei, reprezentând un procent de 7% din valoarea unui contract.

Pe data de 28 februarie 2020, fostul ministru a fost prins în flagrant de către procurorii DNA, după ce ar fi încasat suma de 120.000 de lei.

Autorităţile au anchetat-o îndeaproape, având în momentul de faţă mai multe indicii care duc la un caz de corupţie, în urma căruia Sorina Pintea ar fi luat mită.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro