“Flăcărica”, scoasă din minţi de nişte piţipoance! „Poate că am făcut o obsesie...”

+3 click pentru
galerie

Îndrăgita actriţă Carmen Tănase le face K.O. pe vedetele care se „tunează” toate la fel, încât au ajuns să arate ca trase la indigo – imagine care o scoate din sărite pe „Flăcărica”.

Invitată la „Refresh by Oana Turcu” - emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 15.45, la Antena Stars -, Carmen Tănase, care a dat viaţă personajului „Flăcărica”, vorbeşte deschis despre lucrurile care o deranjează la culme. „Lumea zice că sunt arogantă, dar nu sunt arogantă! (...) Cuvântul «trebuie» pentru mine a devenit de neauzit. Nu ştiu de ce, nu-l mai suport. Dacă îmi spune cineva: «Trebuie să faci asta», chiar dacă lucrul acela este OK, nu îl fac! Nu vreau să stau în rând! Am făcut o fixaţie pentru asta! Nu vreau! De aceea nu vreau să merg la premiere. Nu vreau! Mă duc după o săptămână. da, dar toată lumea… Nu vreau!”, mărturiseşte „Flăcărica”.

Vedeţi interviul integral astăzi, începând cu ora 15.45, la „Refresh by Oana Turcu”, pe Antena Stars!

„Nu vreau să fiu ca toată lumea! Nu vreau să mă îmbrac de la nu ştiu ce casă, nu vreau! Nu suntem la fel! Deci, de ce trebuie să ne îmbrăcăm la fel? Operaţiile astea, care au un scop diabolic, fetele astea toate arată într-un fel. Toate fetele au cioc de raţă, bot de raţă şi arată toate la fel! Botul ăla de raţă le face să fie, zici că sunt surori gemene! Eu fug de chestia asta… Poate că am făcut o obsesie, poate că şi eu sunt exagerată. Dar unde văd această uniformizare, probabil că pic şi eu în partea cealaltă! În extrema cealaltă. Nu vreau să fiu la fel ca toată lumea nici toată lumea să fie la fel ca mine!”, declară Carmen Tănase.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro