Flora Năstase, în stare de șoc după moartea Cristinei Țopescu: ”Nu aș dori să aflu că a fost o sinucidere”

Flora Năstase, în stare de șoc după moartea Cristinei Țopescu: ”Nu aș dori să aflu că a fost o sinucidere” © arhiva

Vestea tragică că fosta realizatoare TV Cristina Țopescu s-a stins din viață a venit ca un trăsnet pentru toți cei apropiați. Trupul neînsuflețit al vedetei a fost descoperit în această seară, în propria locuință. 

Tragedie în lumea televiziunii. Cristina Țopescu, fosta realizatoare TV, a fost găsită fără viață, în această seară, în propria locuință. 

Vestea că aceasta a murit a venit ca un șoc pentru toți cei care au cunoscut-o. Flora Năstase, una dintre cele care o cunoșteau foarte bine pe Cristinei Țopescu este încă în stare de șoc și nu-i vine să creadă că prietena ei, pe care o știa de 40 de ani s-a stins din viață într-un mod subit.

”Am cunoscut-o pe Cristina în anii 80' și am avut o perioadă în care ne frecventam foarte des, eram prietene, dormea de multe ori la mine, stăteam la același hotel luni întregi la Mamaia, ne spuneam suferințele și bucuriile. O fată sensibila și bună, prea sensibilă și prea lovită de lipsa de iubire. A avut drame și suferințe, dar le-a trecut în liniște. A avut lovituri în iubirile ei. O erudită din familie, o persoana specială. Nu aș dori să aflu că a fost o sinucidere! Îmi va fi dor de tine toată viața! Drum drept și lumină draga mea fată frumoasă!”, a povestit aceasta. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro