Flore Salalidis, umilită încă o dată de poliţişti / Cu organul nu te joci!

+5 click pentru
galerie

Flore Salalidis a mai încasat o lovitură în războiul cu poliţiştii şi va fi obligată să scoată o sumă frumuşică din buzunar.

În timp ce duela pe la parchet cu poliţiştii care au filmat-o goală, Flore Salalidis a mai deschis un proces împotriva organelor legii, nemulţumită de o amendă primită la regimul rutier. Dosarul a fost deschis la Judecătoria Braşov, iar procesul a durat doar 28 de zile, perioadă în care au avut loc trei înfăţişări. Iar la final, magistraţii au decis: “Respinge plângerea formulată de petenta SALALIDIS FLORENTINA , împotriva procesului – verbal de constatare a contravenţiei seria PBVX nr.0239551/07.08.2019 întocmit de organul constatator Inspectoratul de Poliţie al judeţului Braşov. Menţine ca legal procesul verbal mai sus-arătat. Cu drept de apel în 30 zile de la comunicare, care se va depune la Judecătoria Braşov”.

I s-a pus pata pe poliţie

Flore Salalidis a mai deschis un proces, la Bucureşti, împotriva deciziei parchetului de clasare a dosarului în care trei agenţi de poliţie erau acuzaţi de abuz în serviciu. După o anchetă care a durat aproape doi ani, procurorii i-au declarat nevinovaţi pe poliţiştii care au filmat-o pe Flore Salalidis, goală, în pragul uşii sale, aşa că, recent, scandalul de proporţii, s-a mutat la tribunal. Nemulţumită de decizia Parchetului, „Blonda lui Iri” a deschis un proces, solicitând redeschiderea dosarului penal, în speranţa că agenţii vor fi condamnaţi pentru abuz în serviciu.

Filmată goală, în pragul uşii

Scandalul de proporţii a izbucnit în urmă cu doi ani, după ce Flore Salalidis a fost reclamată la poliţie de o vecină, iar la uşa vedetei s-a deplasat un echipaj, pentru a verifica informaţiile. “Erau trei poliţişti, erau îmbrăcaţi în hainele lor, erau trei. Se vede cum se tot mută dintr-o parte în alta. Am înţeles că domnii de la poliţie spun că au fost doi poliţişti. Cine e a treia persoană? Eu vă spun clar că au fost trei poliţişti. Nu mai era nimeni pe hol. La mine la uşă bate numai poliţia. Este un conflict, are ceva personal cu mine această doamnă. Eu sunt foarte mult plecată. Din trei ani în care am locuit acolo, un an şi jumătate am fost plecată din ţară. La un moment dat a început să aibă ceva personal cu mine. Am avut o dispută. De atunci a început să trimită poliţia la uşa mea. Asta este singura amendă pe care am primit-o. Spune că nu am voie să merg pe tocuri, că o deranjez, că ar trebui să mă descalţ la uşă. (...) Au venit domnii, eu am ieşit afară fără să îmi dau seama, venisem de la club. Au sunat la uşă şi, din instinct, am deschis. A fost premeditat. Se vede că am fost şi provocată. Cei doi poliţişti ştiau că se filmează", a declarat Flore Salalidis, la scurt timp după ce imaginile cu ea goală au ajuns pe mai multe site-uri.

Filmul poliţiştilor a ajuns pe internet

În 2018, Poliţia Capitalei anunţa că a fost deschisă o anchetă, pentru a se elucida cum a apărut filmul deocheat în spaţiul public. "Deja a fost declanşată o anchetă. Da, au fost trei poliţişti. Colegul care a filmat, a filmat pentru că se afla într-o zonă de acces public şi a făcut-o ca pe o măsură de prevedere. Problema este cum a fost diseminată în spaţiul public. A fost deja deschisă o anchetă prin care se verifică modul în care aceste imagini au ajuns spre mass-media. Noi avem obligaţia şi datoria morală de a spune adevărul. Nu vorbim de ce riscă poliţiştii în acest moment. La finalul anchetei vom putea vorbi despre ce măsuri se iau", preciza, la momentul respectiv, Poliţia Capitalei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro