Tânăra acuzată că a fugit cu banii din donaţiile copiilor bolnavi nu este la prima "abatere". Florentina a înşelat şi o mamă căreia i-a murit fetiţa

Tânăra acuzată că a fugit cu banii din donaţiile copiilor bolnavi nu este la prima "abatere". Florentina a înşelat şi o mamă căreia i-a murit fetiţa © spynews.ro

Scandalul continuă în cazul Florentinei Gavrilă. Un număr mare de români care au strâns fonduri de-a lungul anilor pentru oamenii bolnavi sunt nemulţumiţi şi enervaţi de atitudinea tinerei din Constanţa. Se pare că nu Florentina Gavrilă nu se află la prima "abatere", iar în urmă cu scurt timp ar fi înşelat chiar o mămică ce abia îşi pierduse fetiţa. 

O româncă stabilită în Italia, specializată în strângerile de fonduri pentru bolnavi, a contactat toţi oamenii care ceruseră ajutor şi a descoperit că Florentina Gavrilă se ocupa simultan de 10 cazuri. Alina Istrate a povestit că cel mai şocant caz de care "s-a ocupat" constănţeanca este al unei femei din Iaşi, care şi-a pierdut copilul chiar la începutul lunii februarie.

Florentina Gavrilă a înşelat o mamă care abia îşi pierduse fetiţa 

"Florentina Gavrilă a înşelat inclusiv o mamă căreia i-a murit fetiţa la începutul lunii februarie. Doamna mi-a povestit că acestă femeie i-a dat 2.000 de euro pentru înmormântare, dar i-a spus că sunt din banii ei personali, pentru că Facebook nu ar fi virat bănuţii strânşi pentru fetiţă. Femeia a mulţumit şi i-a spus Florentinei Gavrilă să doneze diferenţa strânsă pentru micuţa ei care nu mai este altor copii care luptă să trăiască. Întreb: unde sunt acei bani?", a spus Alina Istrate, potrivit adevarul.ro.

Simona Gherghe, reacţie dură faţă de Florentina Gavrilă 

Simona Gherghe s-a enervat în timpul emisiunii "Acces Direct" de miercuri după amiază, după ce Florentina Gavrilă, tânăra care a strâns donaţii pe Facebook pentru copii bolnavi, nu a trimis banii în conturile beneficiarilor. Constănţeanca a fost prezentă în platoul emisiunii şi a încercat să se apere, dar reacţiile românilor au devenit tot mai acide. 

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro