Florin Piersic este în doliu. "Sufăr grozav la gândul că tu nu mai ești"

+3 click pentru
galerie

Florin Piersic este în doliu. "Sufăr grozav la gândul că tu nu mai ești" © Facebook

Florin Piersic nu poate să-și revină din șoc, după aflarea dureroasei vești că marea actriță Ilinca Tomoroveanu a murit.

Ilinca Tomoroveanu a încetat din viață joi seara, la vârsta de 77 de ani, în urma unor probleme grave de sănătate. Florin Piersic a avut o relație extraordinară cu aceasta, dar și cu soțul ei, astfel că plecarea Ilincăi Tomoroveanu dintre noi l-a îndurerat profund.

"Da, da, știu! Am auzit de atâtea ori că moartea face parte din viață…doar mă trag dintr-o familie de preoți…dar, vă rog, vă rog să mă iertați că nu pot, nu vreau să învăț această lecție! Timpul vindecă orice rană?! Nu-i adevărat! Învățam să trăim cu durerea de a fi pierdut pe cineva drag, într-o lume nouă care ne devine tot mai rece, tot mai străină. Ilinca, minunată mea parteneră și prietenă, "căprioara" scenei Teatrului Național, ce tare aș vrea ca cineva să îmi scrie, că nu-i adevărat că tu nu mai ești, că a fost o glumă sinistră, îngrozitoare! …aștept, dar vorbele astea nu vin… Ai debutat alături de mine în “Moartea unui Artist”, ai fost soră mea, Oana, în “Apus de soare”, unde am avut amândoi privilegiul de a fi alături pe scenă cu marele George Calboreanu, dar mai ales, ai fost minunată mea Katie, în “Heidelberg-ul de altadată”.

Traian Stănescu, partenerul tău de scenă dar și de viață, spunea așa:” În tot teatrul românesc, nu există pereche mai frumoasă ca Ilinca și Florin”. Te-am iubit, Ilinca, în toate aparițiile tale pe scenă alături de mine și de toți colegii noștri minunați. Te iubesc și astăzi și voi iubi mereu amintirea ta. Sufăr grozav la gândul că tu nu mai ești. Dragul meu Traian, te îmbrățișez ca pe un frate, te țin aproape de inimă mea, pentru că știu cât de mult ți-ai iubit soția! Toate lacrimile din sufletul meu nu pot alina pierderea Ilincăi Tomoroveanu", a scris Florin Piersic, moartea fostei sale colege.

 

O.P. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro